Dagelijks bereikbaar op
0523 656 385
Social media

Over ons

Autobedrijf Schotmeijer staat onder leiding van Harry Schotmeijer, die sinds 2004 de eigenaar is van het bedrijf. In 1962 werd het autobedrijf opgericht door Ge Schotmeijer. Dankzij de jarenlange ervaring beschikt het bedrijf over de juiste kennis, kunde en expertise om ook uw auto van de juiste service te voorzien. Of u nu komt voor een APK-keuring, schadeherstel, andere werkzaamheden of om een nieuwe auto uit te zoeken.

Als merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf beschikken we over een ruim aanbod occasions dat we constant up-to-date houden. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een passend, vrijblijvend advies.

Niet alleen ons aanbod is actueel. We zorgen er namelijk ook continu voor dat onze monteurs beschikken over de juiste kennis over de laatste ontwikkelingen. Ze worden regelmatig bijgeschoold om u van de allerbeste service te kunnen voorzien.

DSC00025Tankstation

Bij het Avia XPress tankstation van Autobedrijf Schotmeijer kunt u elke dag van 7:00u tot 23:00u tanken met uw tankpas of bankpas.