Dagelijks bereikbaar op
0523 656 385
Social media

Autobedrijf omgeving Dedemsvaart en Nieuwleusen

Autobedrijf Schotmeijer is in de omgeving van Dedemsvaart en Nieuwleusen gevestigd. Als autogarage treden wij merkonafhankelijk op en zijn wij aangesloten bij BOVAG. Bekijk ons grote aanbod occasions. Tevens staan er in de showroom nieuwe auto’s opgesteld. Zo kunt u tussen verschillende automerken kiezen en een testrit maken.

De historie van het bedrijfgaat terug naar 1962 en Harry Schotmeijer voert als eigenaar sinds 2004 het bedrijf. Er wordt veel aandacht besteed aan het bijhouden van de kennis van de professionele monteurs, zodat altijd de laatste ontwikkelingen gevolgd worden. De multifunctionele autodealer bieden wij een extra service met het tankstation Avia XPress waar u tussen 07.00 uur en 23.00 uur met een tankpas of bankpas kunt tanken.

Werkplaats voor onderhoud, reparatie en APK
Als garage bedient Autobedrijf Schotmeijer klanten uit de wijde omgeving. Zo komen er ook klanten uit Dedemsvaart en Nieuwleusen bij onze autogarage terecht. Bijvoorbeeld voor onderhoud en reparatie of om de auto voor de APK aan te bieden. Op het moment dat er werkzaamheden aan uw auto uitgevoerd worden, kunt u gebruikmaken van een leenauto. Op het gebied van onderhoud en autoreparaties is Schotmeijer bij AutoCrew aangesloten. Dat is een speciale garageformule van Bosch. Uw auto is dan ook in vertrouwde handen. Naast het reguliere autoonderhoud en reparaties kunt u ook terecht bij de garage voor het vervangen van een distributieriem of voor het uitlijnen en het aanbrengen van een trekhaak achter uw auto. Ook bieden wij een aircoservice om een optimale luchtkwaliteit te bewerkstelligen. Schotmeijer is tevens Turbo- partner en dat houdt in dat problemen met Turbo-systemen efficiƫnt verholpen kunnen worden.

Bezoek de showroom of werkplaats
Als u op zoek bent naar een nieuwe auto of een occasion wilt kopen, bezoek dan onze showroom. Indien er problemen zijn met de auto of er is onderhoud nodig, bel dan de werkplaats. Wij zoeken graag een oplossing voor uw autoschade of defect.